• Nou
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...
KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL...

KIT EDUCATIONAL ROBOT PROGRAMABIL SPHERO INDI 980-0529

41473
in stoc
755,00 lei
Cu TVA

[]
 

Setul de invatare de codificare Sphero indi este conceput pentru introducerea celor mai mici cursanti (pentru copii cu varsta de peste 4 ani), in elementele de baza ale gandirii computerizate, STEAM si principiile informaticii. Prin activitati distractive de construire a labirintului si de rezolvare a puzzle-urilor, indi incurajeaza invatarea creativa, deschisa, bazata pe scenarii din lumea reala. Robotul indi ofera programare fara ecran datorita unui senzor de culoare incorporat, precum si optiuni de codare mai avansate in aplicatia gratuita Sphero Edu Jr.

Invatare intr-un cadru intim de grup
Setul Sphero indi este versatil si usor de integrat intr-o varietate de planuri de lectii si programe. Cu capacitatea de a atrage 1-3 copii la un moment dat, promoveaza invatarea in echipa si colaborarea. Este ideal pentru predarea in grupuri mici, permitand profesorilor sa se adapteze cu usurinta diferitelor nevoi de invatare.

Design intuitiv si durata lunga de viata
Indi ofera controale si instructiuni intuitive, permitand elevilor sa se concentreze pe invatare si creativitate. Durata lunga de functionare este suficienta pentru o zi intreaga de invatare, ceea ce face inutil sa va faceti griji cu privire la incarcarea frecventa a dispozitivului. Elevii pot profita din plin de timpul de invatare si de joaca.

Programare fara ecran si cu o aplicatie
Cu placi colorate rezistente, elevii pot invata elementele de baza ale programarii fara a utiliza un ecran. Pentru cei care doresc sa-si dezvolte abilitatile de programare, aplicatia gratuita Sphero Edu Jr. ofera un limbaj simplu de blocare cu drag-and-drop, facilitand elevilor sa-si imbunatateasca abilitatile.

Dezvoltarea creativitatii
Trusa Sphero indi le permite elevilor sa-si dezvolte creativitatea si curiozitatea creandu-si propriile labirinturi si trasee. Cu autocolante personalizabile si cai de labirint nelimitate, elevii pot experimenta si invata cum afecteaza culoarea comportamentul robotului. Aceasta introduce lumea in subiecte precum cauza si efectul, recunoasterea modelelor, culorile si directiile.

Auto-invatare si explorare
Robotul indi este proiectat pentru invatare si explorare independenta, ceea ce il face ideal pentru supravegherea minima a adultilor. Cartile de provocare, care sunt prietenoase pentru elevii mai tineri, ofera idei pentru a crea labirinturi si ofera oportunitati de rezolvare a problemelor, in timp ce predau limbajul culorilor indi. Acest lucru ofera elevilor oportunitati nelimitate de a-si crea propriile rute si de a se distra cu codificarea.

Pachetul contine:
- 1 robot indi
- 20 de placi colorate cauciuc
- 1 cutie de transport
- 15 carti de programare pentru incepatori
- 1 ghid de pornire rapida
- 2 foi de autocolante decorative pentru a personaliza indi
- 1 cablu de incarcare

• Producator :Sphero
• Model: Mini Kit
• Dimensiuni: Indi Robot aproximativ 7,6 x 6,9 x 3,81 cm; Placi colorate aproximativ 15,24 x 15,24 cm
• Aplicatie: Sphero Edu Jr
• Compatibilitate: cu aplicatia Sphero Edu Jr pentru Chrome, Mac, PC, iOS, Android, Kindle
• Timp de incarcare: 1h 40 min
• Timp de functionare la o incarcare completa: > 1 ora
• Viteza maxima: ~1,6 m/s
• Versiune Bluetooth: Bluetooth Low Energy (BLE)
• Raza de actiune Bluetooth: 10 m

Fara recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.